Kleding dat elke man zou moeten dragen

Kleding

Voor mannen kan het soms lastig zijn om goede kleding te vinden. Het is dan wel zo prettig om te kunnen terugvallen op een basis. Hierdoor heb je namelijk altijd kledingstukken waarmee je kunt combineren. In dit artikel geef ik je een aantal kledingstukken prijs die je met alles kunt combineren. Je kunt het gebruiken om goed voor de dag te komen op werk, maar ook wanneer je een avond gaat stappen met je vrienden. Door onze tips ga jij straks met een zelfverzekerd gevoel de deur uit. Want je hoeft je nooit meer druk te maken over je kleding met onze tips.

Ga voor een witte blouse

Een overhemd. De één vindt het chique, de ander draagt het elke dag. Dat is meteen ook het voordeel van een overhemd. Je ziet er namelijk zakelijk en casual tegelijk uit. DIt kun je mooi combineren met een stoere spijkerbroek en een paar sneakers. Bij het kiezen van een overhemd is het belangrijk om rekening te houden met je lichaamsbouw. Ben je tenger dan is een slim fit model mooi. Ben je wat forser dan kun je beter kiezen van een regular fit.

De colbert

Als ik het heb over een kledingstuk dat iedereen wel eens heeft gedragen. Dan heb ik het natuurlijk over de colbert. Een colbert is net als een overhemd. Je kunt het bij elke gelegenheid dragen. Je kunt hem dragen op een bruiloft, maar ook op je werk of als je met vrienden bent. Colberts zijn er in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een colbert met een structuurtje, maar een printje is ook leuk voor als je meer van iets gewaagds houdt. Wil je helemaal goed voor de dag komen? Combineer het dan met een pantalon of een mooi wit overhemd. Wil je het iets minder chique aanpakken? Kies dan voor een T-shirt met een spijkerbroek.

Een spijkeroverhemd

Een overhemd van spijkerstof. Ik denk dat iedereen wel een spijkerbroek in de kast heeft hangen. Dus waarom zou je niet een overhemd van spijkerstof dragen? Het is perfect om te dragen in het dagelijks leven. Het kan ook goed onder een colbert. Daardoor is het ook zakelijk goed te dragen. Dus wil je representatief op een sollicitatiegesprek komen of heb je een belangrijk gesprek met een grote klant? Ga dan voor een denim overhemd en je weet zeker dat je er goed bijloopt.