Algemene voorwaarden

1.0 Onze winkel 

Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te  Middelburg onder nummer: 55454550, gevestigd Terlucht 11, 4458 SC te 's-Heer Arendskerke. Wij dragen BTW af aan de Belastingdienst over ieder verkocht artikel.

Wij willen een prettige samenwerking tussen ons en onze klanten, en streven ten alle tijden naar optimale klantvriendelijkheid, netheid en snelheid. 


2.0 Bestellen 

Bestellingen kunnen alleen gedaan worden via de webwinkel. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een automatisch verzonden e-mail ter bevestiging dat uw bestelling is ontvangen. 

Hierin vindt u verdere gegevens om uw betaling te voldoen. Heeft U binnen enkele minuten, na het afronden van uw bestelling, géén mailtje ontvangen?  Neem dan even contact op via e-mail (of is onze automatische email in uw SPAM terecht gekomen? Of heeft u per abuis uw emailadres niet helemaal goed ingevoerd?)  

Bestellingen kunnen door boetiek4kids.nl, zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. 
(Incidenteel kan het voorkomen dat u samen met iemand anders winkelt en dat beide klanten een artikel bestellen dat nog niet op GERESERVEERD staat. Het artikel is dan voor diegene die het eerste de bestelling heeft verstuurd) 


3.0 Prijzen 

Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. verzendkosten. Mocht er per abuis een verkeerde prijs op de site vermeld staan, dan geldt altijd de door boetiek4kids.nl in de tweede bevestigingsmail, aangegeven prijs. 
 

4.0 Verzendkosten 

Boetiek4kids.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van een zending tijdens transport door PostNL en TNT. Mocht een zending zoek raken dan zal boetiek4kids.nl alles in het werk stellen om uw bestelling alsnog boven water te krijgen. 


5.0 Betaling 

Onmiddellijk na het afronden van uw bestelling vindt u uw orderbevestiging, met de betalingsgegevens en uw ordernummer, in uw mailbox. Indien U binnen enkele minuten geen orderbevestiging heeft ontvangen, check dan uw spam map, of neem anders contact met ons op via e-mail.


6.0 Annuleren 

Als u betaalt via iDEAL of andere betaalverwerker dan is de koop meteen gesloten. Boetiek4kids.nl zal dan ook zo snel als mogelijk het gekochte artikel versturen naar het tijdens de bestelling door u opgegeven adres. Mocht u onverhoopt toch een fout gemaakt hebben bij het bestellen dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij zullen dan in overleg een goede oplossing vinden.


7.0 Verzenden

Er wordt 5 dagen per week verzonden (incidenteel ook op zaterdag). Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 24 uur te versturen. 


8.0 Retour zenden 

De klant heeft als koper via internet het recht om zonder opgaaf van redenen het aangekochte product te retourneren binnen 7 werkdagen na ontvangst. Deze afkoelingsperiode is vastgelegd in de "Wet kopen op afstand". Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt, in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. u draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Artikelen die op bestelling worden gemaakt of zijn gepersonaliseerd en artikelen uit de groothandelsafdeling worden niet geruild en/of retour genomen.

Bij een aanwijsbare fout door ons bedrijf (verkeerde maat/kleur/model of dergelijke) zijn de kosten van retour sturen voor rekening van boetiek4kids.nl en zullen achteraf aan u vergoed worden. 

Reeds betaalde bedragen worden na ontvangst van het geretourneerde product binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald. Bij het niet aannemen van een pakket van de postbode worden de retourverzendkosten ook verrekend met het reeds betaalde bedrag.

Voor het retour zenden van artikelen dient u eerst contact op te nemen met boetiek4kids.nl. Kosten voor retour zenden en door boetiek4kids.nl nieuw te maken verzendkosten zijn altijd voor rekening van de koper.

Bij retour zenden van artikelen hebben wij u naam, rekeningnummer en ordernummer nodig. Na bevestiging van boetiek4kids.nl kan het artikel retour gestuurd worden (goed verpakt en voldoende gefrankeerd !!) Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIMMER geaccepteerd en komen dus retour afzender.


9.0 Aansprakelijkheid 

Boetiek4kids.nl is nimmer aansprakelijk voor enigerlei door U geleden schade aan uw bezittingen, eigendommen of lichaam door gebruik van door boetiek4kids.nl geleverde goederen. Leest u voor gebruik dan ook altijd eerst de meegeleverde handleiding of instructies goed door !!


10.0 Klachten/vragen

Met klachten en of vragen kunt U altijd een E-mail sturen naar boetiek4kids.nl.  Iedere klacht/opmerking wordt vanzelfsprekend met uiterste zorg behandeld, en wij zullen te allen tijden proberen om uw klacht in samenspraak met U op te lossen.


11.0 Privacy 

Door u aan boetiek4kids.nl verstrekte persoonlijke gegevens zullen nooit of te nimmer beschikbaar gesteld worden aan derden. Ze worden alleen gebruikt voor afhandeling van uw bestelling en indien boetiek4kids.nl wettelijk verplicht is om deze ter inzage aan te bieden. Indien persoonlijke gegevens op een andere manier gebruikt worden zal hiervoor altijd uw schriftelijke toestemming gevraagd worden. 


12.0 Tips en adviezen 

Tips en adviezen met betrekking tot de aangeboden artikelen en de website horen wij GRAAG van u en zijn altijd welkom !! 


13.0 Disclaimer 

Alle zaken waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan boetiek4kids.nl. 

Indien wij via justitiële weg aansprakelijk zijn bevonden voor door u geleden schade, zal de maximale vergoeding het totaalbedrag van uw bestelling zijn.